POVESTEA NOASTRĂ: NE GÂNDIM LA OAMENI!

CÂND VINE VORBA DESPRE ALIMENTAȚIE, NE DORIM SĂ LE OFERIM CELOR DRAGI MÂNCĂRURI SĂNĂTOASE

Cu această deviză am pornit și noi la drum când, printr-un start-up, 2012 a luat naștere ManagisBio. Într-o Românie cu o piață bio fragilă, ne-am impus să aducem produse de calitate. Pentru că și noi la rândul nostru avem copii și familii cărora dorim să le oferim ceea ce este mai bun.


DE CE BIO?

  • Produsele bio au un profil nutrițional superior față de produsele convenționale. Au un conținut bogat în vitamine, minerale şi antioxidanți.
    Calitatea alimentelor organice este garantată,deoarece sunt mult mai sever verificate pe tot parcursul procesului de producție.

  • Acestea sunt obținute din ingrediente crescute ecologic, fără ierbicide și controlate din punct de vedere al utilizării pesticidelor.
    Într-o lume în care timpul se scurge mai repede decât ne-am dori, unde challenge-ul este “să am” și “să fiu”, compania Managis Bio îţi propune să experimentezi!

  • Noi încercăm să croim viziunea și inspirația pentru familii și copii de a se reconecta cu natura și cu energia sănătoasă.
    De asemenea, prin activitatea noastră ne dorim să aducem produsul mai aprope de oameni. Căci în mediul profesional îi numim “clienți” sau “consumatori”, dar până la urmă suntem toți oameni, și fiecare gust este perceput individual.