PLATA PRODUSELOR

Puteti alege sa platiti produsele noastre prin metoda care vi se potriveste cel mai bine:

  • ordin de plata Beneficiar: S.C. MANAGIS SERV SRL Str. Trifoiului nr 14,, Cluj Napoca, judetul Cluj Capital social: 75 000 lei Reg. Com. : J12/3009/2005; RO 17876154; Cont: RO53 BTRLRON CRT 0266907201; Banca Transilvania
  • ramburs – prin curieri si Posta Romana
  • prin platforma Mobilpay – cu card, prin transfer bancar, sms, Zebra pay

Nota: Costurile aferente platii prin MobilPay sunt suportate de Managis Serv SRL.

Plata directa

  • livrare directa
  • cu OP

LIVRAREA PRODUSELOR

Modalitatile de livrare si costurile aferente fiecarui tip de transport:

  • prin curier rapid: 25 lei pentru plata cu cardul; 35 lei pentru plata ramburs 
  • ridicare din magazin din Cluj Napoca - 0 lei

Termen de livrare :

  • intre 24 - 36 de ore de la achitare conform modalitatilor de plata anticipate si confirmarea prin e-mail
  • 24 de ore pentru produsele care se livreaza direct din stoc in zona Cluj Napoca.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.managisbio.ro in termen de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau telefon prin care renuntati la produs. Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de managisbio.ro.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind plata, livrarea sau returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.managisbio.ro