TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii, ce au valoarea unui contract. Daca nu acceptaţi aceşti „ Termeni si Conditii“, vă rugăm NU FOLOSIŢI acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului nostru, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Magazinul online www.managisbio.ro este administrat de SC Managis Serv SRL avand sediul social in Cluj Napoca, Str. Carpati, nr. 20 B, J12/3009/2005, RO17876154.

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii şi condiţiile generale se vor aplica tuturor vânzarilor de bunuri de către SC Managis Serv SRL, prin intermediul magazinului virtual www.managisbio.ro către Cumparator şi pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părţi. Astfel, următorii termeni vor însemna: Cumparator - persoană, fizică sau juridică, ce emite o Comandă. Vânzător - societatea comercială SC Managis Serv SRL avand sediul social in Cluj Napoca, Str. Carpati, nr. 20 B, J12/3009/2005, RO17876154. Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului. Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri si Servicii şi să facă plata acestora. Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător. Drepturi de proprietate Intelectuală - toate drepturile imateriale, cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natura de autor, drepturile de bază de date, drepturile de autor asupra pozelor şi informaţiilor prezentate în conţinutul magazinului online. Afişarea totală sau parţială a datelor şi informaţiilor care fac obiectul proprietăţii intelectuale, este interzisă fără acordul scris al societăţii. Cumpărătorul înţelege dreptul de proprietate intelectuală şi nu va dezvălui unei terţe părţi sau nu va face publice (pe internet sau media), niciuna dintre informările primite de la Vânzător.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.managisbio.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail), prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile. Comanda va fi compusă din urmatoarele documente, în ordinea importanţei: 2.1. Comanda (împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare) şi condiţiile sale specifice ; 2.2. Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul) ; 2.3. Termeni şi condiţii. Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGAŢIILOR VÂNZĂTORULUI

3.1. Vânzătorul îşi va utiliza cunoştinţele sale profesionale pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă şi va livra Bunurile şi Serviciile care îndeplinesc cerinţele, nevoile şi specificaţiile Cumpărătorului;

3.2. Informaţiile prezentate pe site-ul vânzătorului au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunţare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante.

3.3. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interacţiunea cu acesta, sau comunicarea prin adresa menţionată pe site-ul www.managisbio.ro. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite, fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4. CONFIDENŢIABILITATE – PUBLICITATE

Toate documentele şi informaţiile, de orice natură, furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. Nicio declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comandă, fără consimţământul prealabil scris al Vânzătorului. Mesajele Managis Serv SRL sunt transmise prin intermediul e-mailului. Astfel, sunt asigurate confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor. Datele clienţilor nu pot fi folosite, şi nici furnizate altor părţi, fără acordul scris al CumPărătorului.

5. Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet. Accesul dumneavostră la coşul de cumpărături, pentru finalizarea şi confirmarea comenzii electronice, se face prin accesarea contului dumneavoastră. Orice client are dreptul la accesul de date, respectiv la contul de înregistrare, informaţiile completate de dumneavoastră putând fi oricând modificate, editate, completate sau şterse. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a vă bloca sau restricţiona accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului, fără nicio notificare prealabilă.

6. Comandând de la www.managisbio.ro

Puteţi face o comandă prin formularul nostru de check-out sau telefonic. După comandă, veţi primi o factură proformă, în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră, va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare etc.), aşa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc în momentul în care, printr-un e-mail sau telefonic, sunteţi anunţat că firma de curierat a preluat coletul.

7. Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi, veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic de motivul refuzului. Vom putea refuza o comandă dacă: - nu avem pe stoc produsul comandat ; - plata dumneavoastră nu a fost finalizată, în cazul plăţii cu cardul sau transfer bancar ; - a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului ; - nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat etc.)

8. Condiţii de returnare

Dacă nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, le puteţi returna, iar noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Legislaţia româneasca prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clientii www.managisbio.ro pot returna produsele cumpărate, exceptand cele perisabile confrom legii, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.www.managisbio.ro va înapoia contravaloarea comenzii, în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Atât suma înapoiată, cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPĂ NOTIFICAREA ÎN SCRIS, pe mail sau telefonic. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă."Clienţi" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienţii cu personalitate juridică nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. IMPORTANT : Returnarea produselor se acceptă doar în anumite condiţii, acest fapt datorându-se naturii produselor. Menţionăm că produsele trebuie să fie nedesfăcute, netestate, iar ambalajul lor trebuie să fie neafectat şi în aceeaşi stare în care a fost livrat.

9. Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. De asemenea, pentru executarea prezentului contract, respectiv pentru posibilitatea finalizării comenzii şi pentru livrarea comenzii, este necesară atât prelucrarea datelor dumneavoastră personale, cât şi exactitatea acestora. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri. La cererea scrisă a clientului, ne obligăm să îl informăm pe acesta cu privire la colectarea datelor şi informaţiilor sale, în maxim 15 zile de la confirmarea primirii cererii scrise a acestuia.

10. Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru, veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresă de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurata sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteţi de acord să ne înştiinţati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteţi pe deplin în cunoştinţă de cauză că orice informaţie, date, text, fotografii, grafică etc., conţinute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entităţi de la care provine.

11. Modalitatea de comandă

Comanda se înregistrează fie online, pe siteul www.managisbio.ro fie telefonic, la numărul afişat pe site. O comandă validă va fi numai cea care se va confirma, prin email, sau telefonic. Cumpărătorul are obligaţia de a furniza datele exacte şi de a completa toate căsuţele obligatorii pentru validarea comenzii.

12. Drepturile şi obligaţiile părţilor

12.1. Drepturile părţilor Drepturile vănzătorului, dar şi drepturile cumpărătorului sunt detaliate în prezentul contract, la punctele mai-sus descrise. Pentru a sublinia drepturile cumpărătoului, menţionăm că datele înscrise pot fi oricând modificate sau şterse şi pot fi solicitate în scris. De asemenea, cumpărătorul are dreptul returnării produselor, în condiţiile mai-sus descrise.

12.2. Obligaţiile părţilor Acestea sunt de asemenea prevăzute în prezentul contract. Pentru a sublinia obligaţiile vânzătorului, acesta trebuie să livreze produsele cumpărătorului, în condiţiile cerute de către acesta, respectiv produsele solicitate (comandate), numărul de bucăţi cerute, metoda de plată etc. Preţurile afişate pe site conţin TVA. De asemenea, vânzătorul răspunde de exactitatea informaţiilor afişate pe site.

13. Modalitatea de livrare

Modalitatile de livrare si costurile aferente fiecarui tip de transport:

  • prin curier rapid 25 lei
  • livrare directa – gratuit – daca adresa este CLuj-Napoca sau maxim 20 km in jur, si comanda peste 200 ron
  • ridicare din magazin din Cluj Napoca - 0 lei

Termen de livrare :

  • intre 24 - 36 de ore de la achitare conform modalitatilor de plata anticipate si confirmarea prin e-mail
  • 24 de ore pentru produsele care se livreaza direct din stoc in zona Cluj Napoca.

14. Mod de plată a produselor

Puteti alege sa platiti produsele noastre prin metoda care vi se potriveste cel mai bine:

ordin de plata

Beneficiar:

S.C. MANAGIS SERV SRL

Str. Carpati, nr 20 B, Cluj Napoca, judetul Cluj

Capital social: 200 lei

Reg. Com. : J12/3009/2005; RO 17876154;

Cont: RO18 INGB 0000 9999 0239 6390; Banca: ING Bank

ramburs – prin curieri si Posta Romana

prin platforma Mobilpay – cu card,

prin transfer bancar, sms, Zebra pay

Nota: Costurile aferente platii prin MobilPay sunt suportate de Managis Serv SRL.

Costurile aferente platii cu ordin de plata, insemnand comisionul bancii platitorului, sunt suportate de cumparator.

Plata directa livrare directa cu chitanta- daca adresa este Cluj-Napoca sau maxim 20 km in jur, si comanda peste 200 ron.

15. FORŢA MAJORĂ

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat, aşa um este el definit prin lege.

16. Menţiuni finale

16.2. Pentru comenzi ce depăşesc valoarea de 200 lei, transportul este gratuit.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MANAGIS SERV SRL –WWW.MANAGISBIO.RO - are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:..livrarea comenzilor on line

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare LIVRARII PRODUSELOR COMANDATE ON LINE PRIN SITE WWW.MANAGISBIO.RO

Refuzul dvs. Determină IMPOSIBILITATEA LIVRARII COMENZII – ANULAREA COMENZII

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de WWW.MANAGISBIO.RO

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa vanzatorului, inscrisa pe site la sectiunea ContacT, sau pe bio@managisbio.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).